Peppertak luxe aluhal

De Peppertak is geen tent maar een luxe aluhal. Een aluhal is een soort tijdelijke of semi-permanente constructie . Deze is erg geschikt voor evenementen waar een snel op te zetten, overdekte, en stevige ruimte nodig is. “ALU” staat voor aluminium, wat uiteraard verwijst naar het materiaal dat wordt gebruikt voor het frame van de hal. Onze Peppertak luxe aluhal is modulair en kan in verschillende groottes worden opgezet. Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker of soort evenement. De Peppertak heeft en industriële en sjieke uitstraling. De luxe aluhal is voorzien van glazen wanden, zwarte kozijnen en een zwart aluminium frame afgewerkt met houten paal ombouwen.

Huurprijzen zijn weekendprijzen. Donderdag/vrijdag opbouwen en zondag/maandag afbouwen.

Voor meer informatie en prijzen vraag een offerte aan.

Luxe aluhal huren

De Peppertak aluhal is de luxere versie van de standaard aluhal. Door de stevige structuur is de Peppertak perfect voor een regenachtige zomer of gure herfst. In de wintermaanden zitten de bezoekers er warmpjes bij tijdens het event. Onze luxe aluhal is altijd uitgerust met vaste deuren. Ook wordt de Peppertak altijd geplaatst in combinatie met een solide stelvloer. Hierdoor zijn de bezoekers verzekerd van een veilige en stabiele ondergrond.

Als extra optie kan er worden gekozen voor een transparante terrasoverkapping van 10×5 meter.

Peppertak luxe aluhal voor evenement

10×10 mtr

 • Staanplaatsen: Ca. 125
 • Zitplaatsen: Ca. 75
 • Max hoogte: 5,29mtr
luxe aluhal huren voor feest of bedrijfsevent

10×15 mtr

 • Staanplaatsen: Ca. 180
 • Zitplaatsen: Ca. 130
 • Max hoogte: 5,29mtr
Peppertak luxe aluhal laten opzetten

10×20 mtr

 • Staanplaatsen: Ca. 250
 • Zitplaatsen: Ca. 175
 • Max hoogte: 5,29mtr
feest beter beschermd met luxe aluhal

10×25 mtr

 • Staanplaatsen: Ca. 300
 • Zitplaatsen: Ca. 220
 • Max hoogte: 5,29mtr

Voordelen van de Peppertak luxe luhal

Een aluhal, feesttent en stretchtent zijn populaire keuzes voor evenementen, maar ze hebben elk hun eigen voordelen en toepassingen. Hier zijn de voordelen van een aluhal ten opzichte van een feesttent of stretchtent.

Weerbestendigheid

Aluhallen zijn zeer robuust en bestand tegen allerlei weersomstandigheden, inclusief harde wind en hevige regen. Ze bieden meer bescherming dan feesttenten en stretchtenten, die minder stevig kunnen zijn onder extreme weersomstandigheden.

Duurzaamheid en Stabiliteit

Aluhallen zijn meestal gemaakt van aluminium frames en sterke, duurzame materialen voor de wanden en daken. Dit maakt ze stabieler en duurzamer in vergelijking met feesttenten en stretchtenten.

Isolatie en Klimaatbeheersing

Aluhallen kunnen beter geïsoleerd worden, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in zowel de zomer als de winter. Daarbij kunnen ze kunnen worden uitgerust met verwarming of airconditioning. Dit is moeilijker te realiseren in feesttenten en stretchtenten.

Veiligheid

De constructie van aluhallen maakt ze veiliger voor grote groepen mensen. Ze voldoen vaak aan strikte veiligheidsnormen en zijn minder vatbaar voor scheuren. Deze stevige stelvoer zorgt voor een solide en veilige ondergrond.

Aanpasbaarheid van een aluhal

Aluhallen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een evenement. Onze aluhal wordt altijd uitgerust met harde vloeren, ramen en deuren. Dit maakt een aluhal iets veelzijdiger dan stretchtenten.

Esthetiek en Professionele Uitstraling

Aluhallen, en dan met name onze peppertak luxe aluhal heeft een meer professionele en strakke uitstraling. Hierdoor is deze meer geschikt voor zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld beurzen en formele bijeenkomsten. Feesttenten en stretchtenten hebben vaak meer informele uitstraling.

Wil je een luxe aluhal laten opzetten voor jouw komende event?